Uitvaart

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaartverzekering, niet het meest geliefde onderwerp om te bespreken, maar wél erg belangrijk. Voor de nabestaanden is het fijn als er een uitvaartverzekering geregeld is zodat ze niet onverwacht te maken krijgen met de (hoge) kosten van een uitvaart van hun dierbare. Maar wat kost een uitvaart?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de wensen. Een begrafenis of crematie, een eenvoudige uitvaartkist of een luxe uitvaartkist, wel of géén rouwauto. Allemaal keuzes welke gemaakt moeten worden bij een overlijden.

Ben je benieuwd welk bedrag je verzekerd moet hebben om aan jouw wensen te kunnen voldoen? Maak gebruik van onderstaande link en kijk wat de kosten zijn voor een uitvaart welke aansluit op jouw wensen.

Wanneer je alle vragen hebt ingevuld worden de totaalkosten berekend. Zo heb je in een oogopslag wat de door jou gewenst uitvaart kost. Neem daarna contact met ons op om te kijken of je huidige uitvaartverzekering volstaan. Mocht je nog geen uitvaartverzekering hebben kunnen we je voorzien van een juiste offerte.

Bereken de kosten voor een uitvaart

Als er nog vragen zijn neem dan contact met ons op.