Wij zijn Senders & van Balsfoort Advies

Senders & Van Balsfoort Advies

Of het nu gaat over het afsluiten van een verzekering of over de aanschaf van je eerste huis, voor veel mensen is dit een spannende gebeurtenis. Je moet rekening houden met je persoonlijke situatie, nadenken over de financiële mogelijkheden én je plannen voor de toekomst in kaart brengen. De keuze voor een specifieke verzekering of hypotheek heeft immers ook invloed op de rest van je leven. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Des te belangrijker dat er iemand voor je is die je kan begeleiden en voor je klaar staat met het juiste advies.

Dat is precies waar ons team van experts zich voor inzet: het toegankelijk en inzichtelijk maken van complexe informatie voor iedereen die op zoek is naar advies. Of je nu meer wilt weten over het afsluiten van een nieuwe verzekering, je je eerste huis gaat kopen of wanneer je in het weekend met vragen zit over je huidige woning. Bij Senders & van Balsfoort Advies staan we altijd voor je klaar en hebben wij een antwoord op al je vragen.


Beloningsbeleid medewerkers Senders & van Balsfoort Advies
Als organisatie hebben wij ervoor gekozen om onze medewerkers te belonen op basis van een vast en marktconform salaris. Dit houdt in dat medewerkers van ons kantoor géén aanvullende beloning ontvangen bij het afsluiten van een hypotheek en/of verzekering. Hiermee borgen wij extra onze onafhankelijkheid en kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Onze experts

Senders & Van Balsfoort Advies

Onze frisse en persoonlijke benadering is wat Senders & van Balsfoort Advies dé hypotheek- en verzekeringsadviseur maakt voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze ervaring. Of je nu als MKB’er op zoek bent naar iemand om mee te sparren of gewoon advies wilt over een (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekering of autoverzekering. Bij Senders & van Balsfoort Advies krijg je advies waar je op kunt bouwen, letterlijk én figuurlijk.

Om iedereen die bij Senders & van Balsfoort Advies terecht komt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een vast team van experts voor je klaar staan. Zij helpen je op een betrokken en persoonlijke manier verder en zijn allemaal in het bezit van de benodigde wettelijke diploma's.

Graag stellen wij onze betrokken experts aan je voor:


Tom Senders

Tom Senders

Directeur | Adviseur Buitendienst | Verzekeringsadviseur

wiggle
Dré van Balsfoort

Dré van Balsfoort

Directeur | Adviseur Buitendienst | Hypotheekadviseur | Verzekeringsadviseur

wiggle
Menno van Lith

Menno van Lith

Adviseur Binnendienst

wiggle
Sylvia Senders-Pouwels

Sylvia Senders-Pouwels

Adviseur Binnendienst

wiggle
Anne Verstegen

Anne Verstegen

Adviseur Binnendienst

wiggle
Ton van den Bergh

Ton van den Bergh

Financieel medewerker

wiggle

Ons kantoor

Senders & Van Balsfoort Advies

Ben je benieuwd hoe ons kantoor ervan binnen uitziet of wil je graag weten waar de koffieautomaat staat als je bij ons langskomt? Klik op de pijl in de foto en neem een kijkje!

Wat vinden onze klanten?

ALTXT
Yvonne
 - 09 mei 2021
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Ik werd ontzettend goed geholpen! Sylvia Senders-Pouwels was altijd bereikbaar en gaf snel antwoord als ik nadere uitleg nodig had. Ze informeerde me goed over de gang van zaken, gaf duidelijkheid en altijd vriendelijk en geduldig.Goede communicatie!Ik ervoer de dienstverlening als heel goed! Dré van Balsfoort hielp me uitstekend! Hij begrijpt meteen wat ik wil en het voelde vertrouwd. Hij gaf uitleg in begrijpelijke taal. eerlijk, deskundig, goed advies, denkt mee ,is integer,snel in de afhandeling van zaken en zorgvuldig. Ik ben zéér tevreden! Dank jullie wel!!!!

Hypotheek
Bart van dam
Bart van Dam
 - 19 maart 2021
Google review
Hypotheekadvies beoordeling

Wij hebben onze hypotheek afgesloten via Senders & van Balsfoort en hebben dit als erg prettig ervaren; gedegen en begrijpelijk advies. Naast altijd bereikbaar en vriendelijk ook nog eens snel. Ik zou iedereen Senders & van Balsfoort willen aanraden. Kortom een top partij!

Hypotheek
Pieter van de Veewey
Pieter van de Veewey
 - 29 januari 2021
Google review
Hypotheekadvies beoordeling

Zeer tevreden over de snelheid waarop er word gereageerd. Ook word er meegedacht met wat er voor ons het beste is. Heel blij dat ik jullie als adviseur heb.

Verzekering Hypotheek
Kvm spuitwerken
KvM spuitwerken
 - 21 mei 2021
Google review
Hypotheekadvies beoordeling

In oktober ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Hiervoor zijn redelijk wat verzekeringen nodig. En Senders heeft mij ontzettend goed geadviseerd en geholpen met de beste keus te maken qua verzekering.
Er wordt door Senders meegedacht en gekeken naar de wensen en natuurlijk de juiste prijs + beste dekking.
Zeker een aanrader wat betreft verzekeringen!
Zijn ook enorm geholpen met de hypotheek omzetten.

Verzekering
Hypotheekadvies keuze
Hypotheekadvies beoordeling
Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 op advieskeuze.nl .

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

wiggle

Op zoek naar een adviespartner die je van begin tot eind bij staat bij het selecteren van de juiste verzekering, of het kiezen van de best passende hypotheek? Wij brengen graag vrijblijvend jouw persoonlijke situatie in kaart.

contact

Direct aanvragen

wiggle
Aanhef