Wij zijn Senders & van Balsfoort Advies

Senders & Van Balsfoort Advies

Of het nu gaat over het afsluiten van een verzekering of over de aanschaf van je eerste huis, voor veel mensen is dit een spannende gebeurtenis. Je moet rekening houden met je persoonlijke situatie, nadenken over de financiële mogelijkheden én je plannen voor de toekomst in kaart brengen. De keuze voor een specifieke verzekering of hypotheek heeft immers ook invloed op de rest van je leven. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Des te belangrijker dat er iemand voor je is die je kan begeleiden en voor je klaar staat met het juiste advies.

Dat is precies waar ons team van experts zich voor inzet: het toegankelijk en inzichtelijk maken van complexe informatie voor iedereen die op zoek is naar advies. Of je nu meer wilt weten over het afsluiten van een nieuwe verzekering, je je eerste huis gaat kopen of wanneer je in het weekend met vragen zit over je huidige woning. Bij Senders & van Balsfoort Advies staan we altijd voor je klaar en hebben wij een antwoord op al je vragen.


Beloningsbeleid medewerkers Senders & van Balsfoort Advies
Als organisatie hebben wij ervoor gekozen om onze medewerkers te belonen op basis van een vast en marktconform salaris. Dit houdt in dat medewerkers van ons kantoor géén aanvullende beloning ontvangen bij het afsluiten van een hypotheek en/of verzekering. Hiermee borgen wij extra onze onafhankelijkheid en kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Onze experts

Senders & Van Balsfoort Advies

Onze frisse en persoonlijke benadering is wat Senders & van Balsfoort Advies dé hypotheek- en verzekeringsadviseur maakt voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze ervaring. Of je nu als MKB’er op zoek bent naar iemand om mee te sparren of gewoon advies wilt over een (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekering of autoverzekering. Bij Senders & van Balsfoort Advies krijg je advies waar je op kunt bouwen, letterlijk én figuurlijk.

Om iedereen die bij Senders & van Balsfoort Advies terecht komt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een vast team van experts voor je klaar staan. Zij helpen je op een betrokken en persoonlijke manier verder en zijn allemaal in het bezit van de benodigde wettelijke diploma's.

Graag stellen wij onze betrokken experts aan je voor:


Tom Senders

Tom Senders

Directeur | Adviseur Buitendienst | Verzekeringsadviseur

wiggle
Dré van Balsfoort

Dré van Balsfoort

Directeur | Adviseur Buitendienst | Hypotheekadviseur | Verzekeringsadviseur

wiggle
Menno van Lith

Menno van Lith

Adviseur Binnendienst

wiggle
Sylvia Senders-Pouwels

Sylvia Senders-Pouwels

Adviseur Binnendienst

wiggle
Anne Verstegen

Anne Verstegen

Adviseur Binnendienst

wiggle
Ton van den Bergh

Ton van den Bergh

Financieel medewerker

wiggle

Ons kantoor

Senders & Van Balsfoort Advies

Ben je benieuwd hoe ons kantoor ervan binnen uitziet of wil je graag weten waar de koffieautomaat staat als je bij ons langskomt? Klik op de pijl in de foto en neem een kijkje!

Wat vinden onze klanten?

ALTXT
Bart van dam
Bart van Dam
 - 19 maart 2021
Google review
Hypotheekadvies beoordeling

Wij hebben onze hypotheek afgesloten via Senders & van Balsfoort en hebben dit als erg prettig ervaren; gedegen en begrijpelijk advies. Naast altijd bereikbaar en vriendelijk ook nog eens snel. Ik zou iedereen Senders & van Balsfoort willen aanraden. Kortom een top partij!

Hypotheek
Sem
 - 08 februari 2022
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Prima ontvangst. Heldere, compacte uitleg. Het was ook een prettig gesprek, met duidelijke keuzes om over na te denken. Heel transparant over de producten en waar de verzekeringsadviseur kosten voor rekent. Een week later werd ik gebeld of ik nog vragen had. Ook dat was fijn. Inmiddels goed geholpen.

Verzekering
Dorien
 - 16 oktober 2020
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Warm ontvangst bij Senders, vriendelijk en welkom. Tom neemt alle tijd voor een goed advies en weet zaken op een eenvoudige manier duidelijk te maken. Fijn ook om een "gezicht" te hebben achter zaken die je goed geregeld wil hebben. Nu beter verzekerd voor dezelfde prijs!

Verzekering
Marjolein
 - 16 december 2021
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Betrokken en persoonlijk. Zeer goed geadviseerd door Dré en prima ondersteuning door Sylvia. Korte lijntjes en heel prettig. Neemt echt de zorg van aankoop van een huis uit handen.

Hypotheek
Hypotheekadvies keuze
Hypotheekadvies beoordeling
Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 op advieskeuze.nl .

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

wiggle

Op zoek naar een adviespartner die je van begin tot eind bij staat bij het selecteren van de juiste verzekering, of het kiezen van de best passende hypotheek? Wij brengen graag vrijblijvend jouw persoonlijke situatie in kaart.

contact

Direct aanvragen

wiggle
Aanhef