Verzekeringen

Senders & Van Balsfoort Advies

Bij Senders & van Balsfoort Advies begrijpen we dat advies veel meer is dan alleen het afsluiten van een verzekering. En, dat het afsluiten van een verzekering ook voor onze klanten meer is dan ‘slechts’ een handtekening op papier. Ieders situatie is immers uniek en vaak komt er meer emotie bij kijken dan in eerste instantie wordt verwacht.

Senders & van Balsfoort Advies is al jarenlang een vertrouwd adres voor het beheren en regelen van verzekeringszaken. Onze kennis en expertise in combinatie met onze persoonlijke en frisse werkwijze maakt dat iedereen die bij Senders & van Balsfoort Advies aanbelt zich snel thuis voelt. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en advies te geven dat naadloos aansluit op jouw unieke behoeften en financiële situatie, zijn wij een onafhankelijk financieel advieskantoor. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij en dus samen met jou kunnen kijken wat het beste bij je past.

Bij Senders & van Balsfoort Advies sta je écht centraal en dat merk je aan alles!

Groepsfoto 1 verkleind

Wij staan voor je klaar!

Senders & Van Balsfoort Advies


Of je nu op zoek bent naar advies voor het afsluiten van een woonhuis- en inboedelverzekering of als je als ondernemer vragen hebt over aansprakelijkheid, wij denken graag met je mee en doen er alles aan om met een passende oplossing te komen. Dát is onze kracht. Bij Senders & van Balsfoort Advies ben je daarom altijd verzekerd van advies.

Vrijblijvend advies over verzekeringen?

wiggle

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden, passend bij jouw persoonlijke situatie.

contact

Direct aanvragen

wiggle
Aanhef