Combi logosuper g

Iedereen die ons een beetje kent, weet dat wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk vinden. We zijn daarom heel blij om samen met stichting Super-G, OJC Rosmalen en Nh1816 een belangrijke bijdrage te doen aan een maatschappelijk initiatief.

Super-G sporttoernooi
Op zondag 4 juni a.s. staat het terrein van OJC Rosmalen ter beschikking voor zo’n 400 sporters met een verstandelijke beperking. Daarmee is het voor deze doelgroep een van de grootste sporttoernooien in Nederland. De organisatie is in handen van de Stichting Super-G. Dit jaar is alweer de 10de editie van dit prachtige initiatief waarvan Senders & van Balsfoort Advies samen met Nh1816 de trotse hoofdsponsor is.

Verzekerd van sportief plezier
Samen met Nh1816 verbinden we graag onze naam aan dit Super-G sporttoernooi om alle sporters een mooie dag te bieden. Nh1816 is een coöperatie. Dat betekent dat zij geen externe aandeelhouders heeft die dividend opeisen. In plaats daarvan gaat een groot deel van de winst terug naar de samenleving via initiatieven zoals het Super G sporttoernooi.

Kom ook aanmoedigen
Omdat we onze betrokkenheid graag delen met onze klanten, nodigen we je uit om op zondag 4 juni a.s. in de loop van de middag ook even op het complex van OJC Rosmalen, Laaghemaal 38 te Rosmalen te komen kijken naar de verrichtingen van de diverse G- teams. Meld even van tevoren dat je komt via ons contactformulier zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

We zien je graag langs de lijn!

Meer weten over stichting Super-G?