Raadhuys Makelaars,
Jouw sleutel tot succes!

Senders & Van Balsfoort Advies

Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak een emotioneel proces, waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare en deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar jouw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid. En dat kun je op dat moment goed gebruiken. Jouw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van jouw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kun en mag je van ons deskundigheid en betrouwbaarheid verwachten. Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object, maar wij werken altijd op basis van “No Cure, No Pay”. Je bent altijd vrij om de verkoop kosteloos in te trekken. Wij bieden je een compleet dienstenpakket. Na de oplevering van de woning is ook de nazorg bij ons goed geregeld. Wanneer er problemen ontstaan na de oplevering, proberen wij daarin te bemiddelen. Uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers én kopers. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn je voorgegaan, ook jij kunt daarbij horen!

Neem contact op met een van onze makelaars voor; de verkoop van jouw woning, de aankoop van een nieuwe woning, een taxatie van de woning of een vraag over planschade.

Consensus
Echtscheiding & Mediation

Senders & Van Balsfoort Advies

Consensus houdt zich bezig met mediation op het gebied van echtscheiding en alles wat met echtscheiding te maken heeft of daaruit voortkomt. Met onze deskundigheid kunnen we zorgen voor de begeleiding van de gehele echtscheiding. Van de melding van de scheiding tot aan de inschrijving van de registers van de echtscheiding in de burgerlijke stand. Kortweg van A tot Z.

Consensus is een kantoor met een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingen en andere familiekwesties. We hebben specifieke kennis en gedegen ervaring met deze materie.

Consensus Echtscheiding & Mediation is gevestigd te Rosmalen. Het werkgebied bestrijkt: Rosmalen, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Empel, Vught, Boxtel, Sint Michielsgestel, Schijndel, Geffen, Nuland, Heesch, Oss, Uden en de omliggende gemeenten.

Behoefte aan meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met een van onze mediators Rob Senders of Hanneke Geurts.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

wiggle

Wil je meer weten over onze werkwijze of onze partners of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust bij ons langs! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar!

contact

Direct aanvragen

wiggle
Aanhef