Nieuwe wetten 1 juli 2020

Juridische hulp via rechtsbijstandverzekering?

Het TV programma 'de Rijdende Rechter' maakt duidelijk dat conflicten soms hoog kunnen oplopen. We zien dat juridische hulp belangrijk is om een conflict op te kunnen lossen. Hoe zit het als jij juridische hulp nodig hebt? Heb je een rechtsbijstandverzekering? Niet iedereen kan tenslotte een beroep doen op ‘de Rijdende Rechter’…

Advocatenhulp is kostbaar
Als je rechtshulp nodig hebt, wie schakel je dan in? Een advocaat is natuurlijk een logische gedachte, maar het gemiddelde uurtarief van een advocaat bedraagt al snel € 200,- ex btw. Bovendien is rechtshulp voor vrijwel niemand meer gesubsidieerd. Een advocaat inschakelen blijkt voor de meeste mensen een te kostbare zaak.

Rechtsbijstandverzekering als betaalbaar alternatief
Een rechtsbijstandverzekering is een goed en betaalbaar alternatief. Tegen een bedrag waarvoor je een advocaat +/- 1 uur kunt laten werken, verzeker je je een jaar lang van juridische hulp.

Bijvoorbeeld als een webwinkel moeilijk doet over de garantie van een online aankoop, een conflict met de buurman over de erfafscheiding of een verkeersongeluk met een vervelende nasleep/letselschade. Bij een rechtsbijstandsverzekeraar zijn honderden juristen dagelijks bezig met het oplossen van dergelijke problemen. Op vrijwel elk rechtsgebied!

Voordelen van de rechtsbijstandverzekering

  • Direct toegang tot honderden juristen welke hulp en bijstand bieden en dus géén zoektocht naar een geschikte advocaat;
  • Specialisatie op vrijwel elk rechtsgebied aanwezig;
  • Géén eigen risico;
  • Géén administratiekosten;
  • Bij advies en schade altijd onze hulp

Advies op maat
Wil jij betaalbare rechtshulp als het er op aan komt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.