Team foto

Bedankt voor uw reactie!

Senders & Van Balsfoort Advies

De gegevens zijn ontvangen.
Wij komen zo spoedig mogelijk met een reactie.

- Team Senders & van Balsfoort Advies

Wat vinden onze klanten?

ALTXT
Marjolein
 - 16 december 2021
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Betrokken en persoonlijk. Zeer goed geadviseerd door Dré en prima ondersteuning door Sylvia. Korte lijntjes en heel prettig. Neemt echt de zorg van aankoop van een huis uit handen.

Hypotheek
Yvonne
 - 09 mei 2021
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Ik werd ontzettend goed geholpen! Sylvia Senders-Pouwels was altijd bereikbaar en gaf snel antwoord als ik nadere uitleg nodig had. Ze informeerde me goed over de gang van zaken, gaf duidelijkheid en altijd vriendelijk en geduldig.Goede communicatie!Ik ervoer de dienstverlening als heel goed! Dré van Balsfoort hielp me uitstekend! Hij begrijpt meteen wat ik wil en het voelde vertrouwd. Hij gaf uitleg in begrijpelijke taal. eerlijk, deskundig, goed advies, denkt mee ,is integer,snel in de afhandeling van zaken en zorgvuldig. Ik ben zéér tevreden! Dank jullie wel!!!!

Hypotheek
Sem
 - 08 februari 2022
Advieskeuze review
Hypotheekadvies beoordeling

Prima ontvangst. Heldere, compacte uitleg. Het was ook een prettig gesprek, met duidelijke keuzes om over na te denken. Heel transparant over de producten en waar de verzekeringsadviseur kosten voor rekent. Een week later werd ik gebeld of ik nog vragen had. Ook dat was fijn. Inmiddels goed geholpen.

Verzekering
Pieter van de Veewey
Pieter van de Veewey
 - 29 januari 2021
Google review
Hypotheekadvies beoordeling

Zeer tevreden over de snelheid waarop er word gereageerd. Ook word er meegedacht met wat er voor ons het beste is. Heel blij dat ik jullie als adviseur heb.

Verzekering Hypotheek
Hypotheekadvies keuze
Hypotheekadvies beoordeling
Onze klanten beoordelen ons met een op advieskeuze.nl .